Politica de recenzare


 

Toate articolele prezentate sunt revizuite de experti, printr-un proces de arbitraj orb. Fiecare manuscris este supus mai întâi unei examinări preliminare de către editorul revistei pentru a stabili dacă se potrivește domeniul de aplicare al Revistei. Într-un caz pozitiv, manuscrisul este revizuit de către două sau trei arbitri independenți, cu experiență în domeniul care se potrivește cu titlul manuscrisului și conținutul.  Manuscrisul poate fi admis fără revizuire după revizuire sau, după revizuire.

Pe baza observațiilor critice ale recenzorilor, editorul și redactorul-șef decid să întoarcă manuscrisul autorului în termen de două săptămâni pentru revizuire cu observații critice specificate sau să-l respingă. Pentru articolele care necesită revizuiri, aceiași recenzenți pot fi utilizate pentru a se asigura că corecțiile și îmbunătățirile au fost prelucrate și a calității articolului revizuit este acceptabil.

Corespondența cu autori se face de către editorii Revistei.

Toată comunicarea între Biroul Editorial și autorul este realizat prin e-mail.

Redactorul șef își rezervă dreptul de a refuza orice articol, și să facă sugestii și / sau modificări înainte de publicare.